The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Newly Created Sub-Domain is not working

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Pardeep Bagga, Jun 25, 2015.

  1. Pardeep Bagga

    Pardeep Bagga Registered

    Joined:
    Jun 25, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Indian
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    i have created a new subdomain on my cpanel @ movies.domain.in


    bit its not working pls help. everything like dns stc looks ok
     
    #1 Pardeep Bagga, Jun 25, 2015
    Last edited by a moderator: Jun 25, 2015
  2. lldeepakll

    lldeepakll Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    86
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    What error it is showing when you browse this subdomain ? Make sure that the website is pointing to correct IP address. If dns looks proper then you should consult with your hosting provider, if you don't have server root access.


    Thanks
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page