The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Backups after upgrade to 10.6.0

Discussion in 'General Discussion' started by Imago, Sep 3, 2005.

  1. Imago

    Imago Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    After upgrading to 10.6.0 concomitant to secondary disk replace where the backup is allocated, there are no more backups added.

    Is my configuration correct or anything you can suggest as a possible cause for the backup failure?

    Thank you

    [​IMG]
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    what does your backup cron email say "what errors"
     
  3. Imago

    Imago Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Never received cron emails. Probably I didn't turn them on. Forgot how to do this.
    The old backup files are there. The problem is that new ones are not added, no matter how I configure the backup service.
     
    #3 Imago, Sep 3, 2005
    Last edited: Sep 3, 2005
  4. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    silly questions is crond running?
    is /scripts/cpbackup in your crontab?
    what hapens when you run backup mamually?

    you do know its not set to run until sunday??
     
  5. Imago

    Imago Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It seems it is not there

    Code:
    # run-parts
    01 * * * * root run-parts /etc/cron.hourly
    02 4 * * * root run-parts /etc/cron.daily
    22 4 * * 0 root run-parts /etc/cron.weekly
    42 4 1 * * root run-parts /etc/cron.monthly
     
  6. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    not there

    crontab -e
     
  7. Imago

    Imago Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Code:
    5 21 * * * /scripts/upcp
    0 1 * * * /scripts/cpbackup
    */15 * * * * /usr/local/cpanel/whostmgr/bin/dnsqueue > /dev/null 2>&1
    2,58 * * * * /usr/local/bandmin/bandmin
    0 0 * * * /usr/local/bandmin/ipaddrmap
    0 6 * * * /scripts/exim_tidydb > /dev/null 2>&1
    */5 * * * * /usr/local/cpanel/bin/dcpumon >/dev/null 2>&1
     
  8. Imago

    Imago Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Scheduled cpbackup for today and started manually - it runs.

    Thank you

    PS. It seems that the Addon Cron Times contradict the Backup Configuration times.
    PPS. Please move this thread to Web Host Manager forum.
     
    #8 Imago, Sep 3, 2005
    Last edited: Sep 3, 2005
Loading...

Share This Page