The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no bind configuration present! [Please Help]

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Russell. H, Jul 22, 2008.

  1. Russell. H

    Russell. H Registered

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi there,

    I was updating my WHM 11 server last night and it appears that somthings gone wrong. It wasn't a full version upgrade like 10-11 it was just a normal update.

    I have google'd untill I could google no more! I can't find a solution to fix this. So if any of you could help, I would be most greatful!

    I've tried reinstalling cPanel it's self, this how ever did not fix the issue.

    So I tried the suggested command: /home/installd/checkresolvconf, the output from the console just says yes.

    Then I tried: /scripts/rebuildnamedconf (/scripts/fixndc = same script?), the results:

    I was wondering if there was a command to reinstall the bind or even the whole named (dns)?

    Any help would be amazing!

    Thanks,
    Russell
     
    #1 Russell. H, Jul 22, 2008
    Last edited: Jul 22, 2008
  2. Russell. H

    Russell. H Registered

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok the fix:

    # /scripts/rebuildnameconf
    # /scripts/fixnamedviews

    run those two commands, and thank Jared Ryan in the Technical Dep. :)
     
Loading...

Share This Page