The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Content In Sites But Content Uploaded...

Discussion in 'General Discussion' started by dkz, Nov 13, 2004.

  1. dkz

    dkz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    I'm new to WHM admin and have a problem. I created a site ideffects.com in WHM and set everything accordingly. I uploded the site. Waited for propergration and now it's pointing to my server but it shows not content in the folders. If you go to the temporaray ip address the site is there. cPanel works fine using the website address as well.

    To take a look for yourself goto
    http://www.ideffects.com
    http://216.32.90.219/~dustinkz/

    Thanks for the help...
     
  2. challii

    challii Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  3. dkz

    dkz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any idea what the solution is?

    I'm new here...
     
  4. RandyO

    RandyO Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Files are posted to wrong folder I bet. Where did you post the site files to?

    /home/USERNAME/public_html/
     
  5. Jedia

    Jedia Well-Known Member

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    CN
    mod_userdir Protection for all accounts, in WHM -> Tweak Security -> mod_userdir Tweak
     
Loading...

Share This Page