The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No cpanel after instalation

Discussion in 'General Discussion' started by Elpatri, Jun 9, 2005.

  1. Elpatri

    Elpatri Registered

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi

    I have installed cpanel whitout any problems, all systems are up.
    bud no cpanel in the browser,

    I want to acces true https://ipadres:2087 or 2086 bud page not found.

    Anyone who can help me ?
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    One of the most common causes is a firewall setup during your OS installation. If you're running on Linux, try this:

    /etc/init.d/iptables stop
    /etc/init.d/iptables save


    Now see if you can connect OK. If not, what do you get from the following command:

    netstat -lpn
     
  3. Elpatri

    Elpatri Registered

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nope wont work, :-(
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Still need the output from the netstat command to be able to help anymore.
     
Loading...

Share This Page