The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Emails

Discussion in 'E-mail Discussions' started by colinstillwell, Nov 10, 2005.

  1. colinstillwell

    colinstillwell Registered

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Im receiving no emails despite knowing they are being sent.

    Exim and cppop both appear to be up, and no error messages return when accessing via outlook. It connects but no emails are received?!

    I have been told that I need to reinstall cppop and exim, but cant find any help as to how to, nor anything associated with this.

    Please help, it might be major or minor, but to me its a pain!
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    You need to tail the exim mainlog, usually:

    tail -f /var/log/exim_mainlog

    Then send in an email and watch for errors/messages. If none appear, then the email isn't reaching the server and is most likely a DNS issue.

    (use <ctrl-c> to exit the tail above)
     
  3. colinstillwell

    colinstillwell Registered

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I checked out a few other posts on these forums, ran a few process's and its working fine now.

    If the problem comes back, ill give you a shout or something.

    Cheers for your prompt response, despite me not needing it :D
     
Loading...

Share This Page