The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No getting any mail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by kernow, Jul 24, 2004.

  1. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    867
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    Just installed cpanel and set up two accounts, but no mail can can either be sent or received.
    Sendmail was installed and working, but it seems installing cpanel and the exim app has disabled the sendmail app. Any ideas?
     
  2. br3ach

    br3ach Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    UK
    Goto WHM

    Goto Tweak Settings

    Look For

    "Track the origin of messages sent though the mail server by adding the X-Sender headers (exim 4.34+ required)"

    and turn that off and see if it helps?

    Let us know :)

    br3ach
     
  3. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    867
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks, but that feature is turned off anyway.
    If i use the the "trace e-mail" feature, it returns the error, Legend: routing error
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Is exim actually running? You could try restarting it with:

    /etc/init.d/exim restart

    You can then check the exim log files when you send email to see where the problem might be:

    tail -f /var/log/exim_mainlog
     
  5. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    867
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    Fixed it by re-installing it. It works now.
    Thanks for your input :)
    I now have a simular problem with interchange, it won't start. Re-installed it also, installed OK but refuses to start.
     
    #5 kernow, Jul 24, 2004
    Last edited: Jul 24, 2004
Loading...

Share This Page