The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No mail getting sent from webforms

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Thomas A, Jun 21, 2015.

  1. Thomas A

    Thomas A Registered

    Joined:
    Jun 17, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Melbourne
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi All,

    We are having an issue with one of our websites. We recently had a spam attack on a few of our other websites but I have checked for blacklists and this url is clean.

    I am getting the following error when trying to run some diagnostics through cpanel.

    Error from delivery reporter: DBD::mysql::db selectall_arrayref failed: Table './eximstats/sends' is marked as crashed and should be repaired

    I have tried a repair of eximstats but it just loads forever and doesn't do anything.

    I am a bit of a novice with cpanel, could someone please tell me what I should be doing in this case?
     
  2. lldeepakll

    lldeepakll Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    86
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Have you tried repairing the database table using following command ?

    myisamchk /var/lib/mysql/eximstats/sends.MYI -r

    If still you face any issue then try repairing the eximstats database completely.

    mysqlcheck --repair eximstats


    Thanks
     
    #2 lldeepakll, Jun 22, 2015
    Last edited: Jun 22, 2015
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,762
    Likes Received:
    662
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page