The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no mcrypt with latest buildapache

Discussion in 'EasyApache' started by dRiver, Oct 3, 2002.

  1. dRiver

    dRiver Active Member

    Joined:
    Aug 11, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Just wondering if its me or is this something buildapache will no longer configure when using ./easyapache in beginner mode
     
  2. Ren

    Ren Member

    Joined:
    Jun 16, 2002
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    same problem here , I have even tried it in advanced mode and it just wont work.
     
  3. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Check your buildapache directory -- mcrypt may not have been untarred during the build process.
     
  4. Ren

    Ren Member

    Joined:
    Jun 16, 2002
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nope it was , I have tried buildapache , easyapahce both with the advanced options and slected mcrypt and it still wont install using the latest versions with apache 1.3.27 and php4.2.3
     
  5. Ren

    Ren Member

    Joined:
    Jun 16, 2002
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well I don't know what happen , but after all day yesterday and plenty of frustration , I got up this morning and re ran easyapache and it WORKED !!!:p
     
Loading...

Share This Page