The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No one else is getting webmail errors?

Discussion in 'E-mail Discussions' started by DWHS.net, Jan 25, 2004.

  1. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Strange more and more servers are getting red lights for webmail. Anyone else getting this, I didn't find one post recently on this why is it picking on me only? :(
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    It's not just you. I don't use the cpanel webmail, though, so I ignore it...
     
  3. Incognito969

    Incognito969 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Are you using the latest release?
     
  4. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    Restart Exim, Imap and Cpop is what we have done to deal with this. It usually only happens after you /scripts/upcp.
     
  5. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Cool, I usually do the cpop and exim. I will try imap as well to see if it gets rid of the light.

    Also I am getting exim stat emails every couple minutes on a new server ever since it went live yesterday. Any idea how to fix exim stats if it's broke. I tried to disable it but I still get the emails and the light is red.

    Thanks,

    -Charles
     
  6. webolocity

    webolocity Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Exim Stats Failure

    We are experiencing the same problem. We are setting up a new Cpanel server for a client which has the latest RedHat Enterprise 3 release.

    Same problem, exim stats failed. Any idea of how to fix this? I know the "red light" will alarm this customer.

    Thanks
     
  7. webolocity

    webolocity Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    formmail.pl

    I don't know if it is related to the latest edge releases, but we are also getting formmail errors on one of our other servers all of a sudden.

    Permissions etc.. are set, but mail just sits in the queue from formmail. Anyone have this problem lately?

    Or know of a possible fix to force the delivery of this? I already used the tipes in the post of "Exim Tweaks", but this is not forcing delivery of mail now.

    Any suggestions are extremely welcome! :)

    Thanks
     
  8. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Still no fix, anything over there?
     
  9. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
  10. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Cpanel fixed the exim stats problem..

    but the webmail failed light is still on when I do a kernal or cpanel update.
     
  11. webolocity

    webolocity Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2003
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Webmail failure

    Yes,

    We have more than one server running Cpanel. We run the latest Edge releases. Everytime we run a cpanel update on any server, the webmail fails, and we manually restart, exim, pop, and imap to turn it off.

    We haven't seen a fix for this yet, but we are constantly looking.
    :)
     
Loading...

Share This Page