The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No stats working on brand new Cpanel install.

Discussion in 'General Discussion' started by entitystudio, Sep 18, 2006.

  1. entitystudio

    entitystudio Registered

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can anyone help? I just received a new install of Cpanel. None of the statistics software that came with it is generating any results. Any help much appreciated.

    thanks!
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    run
    /scripts/runstatsone


    and look for errors
     
  3. entitystudio

    entitystudio Registered

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Still no stats....

    Hi Dalem,

    I just tried and this is what happened..

    [/scripts]# ./runstatsonce
    This script requires cPanel 6.4.2 Build 11+
    ==> cPanel Log Daemon version 22.2
    ==> Shared RRDTOOL support enabled
    ==> Starting cpbandwd (bandwidth monitoring for IMAP/POP)
    cpbandwd is already running.
    ==> Ignoring lastrun files and running all stats now
    ==> cpanellogd will exit after stats have run

    We found this earlier in the forum and it did calculate stats, but then they were reset.

    [/scripts]#
    for i in * ; do /scripts/runweblogs $i ; done

    We did ask the hosting company and they said it is definately a cpanel problem.

    cheers!
     
Loading...

Share This Page