The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no website configured at this address

Discussion in 'General Discussion' started by Secret Agent, Feb 7, 2005.

  1. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    I get cpanel's page instead of the domain. Its been a full day since propagation now. This is the httpd.conf for the domain. Note: I installed SSL successfully and already applied static IP for the domain itself (properly shown below as well).

    <VirtualHost xx.x1.49.156>
    ServerAlias www.domain.com domain.com
    ServerAdmin webmaster@domain.com
    DocumentRoot /home/alfiesb/public_html
    BytesLog domlogs/domain.com-bytes_log
    ServerName www.domain.com
    <IfModule mod_userdir.c>
    Userdir disabled
    Userdir enabled alfiesb
    </IfModule>
    <IfModule mod_php4.c>
    php_admin_value open_basedir "/home/alfiesb:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
    </IfModule>
    User alfiesb
    Group alfiesb
    CustomLog domlogs/domain.com combined
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/alfiesb/public_html/cgi-bin/
    </VirtualHost>



    <IfDefine SSL>
    <VirtualHost xx.x1.49.156:443>
    ServerAdmin webmaster@domain.com
    DocumentRoot /home/alfiesb/public_html
    ServerName domain.com
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/domain.com-ssl_log "%t %{version}c %{cipher}c %{clientcert}c"
    User alfiesb
    Group alfiesb
    <IfModule mod_userdir.c>
    Userdir disabled
    Userdir enabled alfiesb
    </IfModule>
    <IfModule mod_php4.c>
    php_admin_value open_basedir "/home/alfiesb/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
    </IfModule>
    SSLEnable
    SSLCertificateFile /usr/share/ssl/certs/domain.com.crt
    SSLCertificateKeyFile /usr/share/ssl/private/domain.com.key
    SSLLogFile /var/log/domain.com
    UserDir public_html
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/alfiesb/public_html/cgi-bin/
    SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown
    </VirtualHost>
    </IfDefine>


    Also, on top before the first virtual host entries...

    <IfDefine SSL>


    ##
    ## SSL Virtual Host Context
    ##


    </IfDefine>


    NameVirtualHost xx.x1.49.154:80
    Alias /bandwidth/ /usr/local/bandmin/htdocs/


    Ran /scripts/fixbuggynamed and still won't work.

    I deleted teh DNS in whm and readded it fresh, same problem.

    What could i do?
     
  2. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    *bump* please help
     
  3. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Goto http://www.dnsreport.com and see what IP comes back and ensure the correct nameservers show as well. That will at least give you a start.
     
  4. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    Thank you, yes the correct IP shows - it didn't before I had to remove the dns zone and readd it (cpanel bug as usual). This happened a few times before, but different causes odd enough.
     
  5. pshepperd

    pshepperd Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are you trying to connect to the SSL site, or the normal port 80 site? Which one is giving you problems, or both? Was this working on this server before you installed the ssl cert.?

    I dont see a problem with that conf file, did u manually modify any permissions? What are your default index files, and is there one in the home directory?

    Look to see if you have any broken entries in which your domain name is a server alias as well, make sure you dont have this domain added as an addon or parked domain up above this entry in httpd.conf

    I cant think of anything else, post more info.
     
  6. andy_cul

    andy_cul Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    There is no website configured at this address.

    Why I'm getting this? Help pls... heres my website http://pinoybabes.com
     
  7. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    I have no idea. You should presumably ask your hosting provider. Unless you are the hosting provider, and then you need to post exactly what your problem is with.
     
Loading...

Share This Page