The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No website configured...

Discussion in 'General Discussion' started by rattlerbrat, Jan 31, 2006.

  1. rattlerbrat

    rattlerbrat Registered

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm getting this message at my site (www.nona-gaye.net), and I know some other people are getting the same message as well, especially www.thefanlistings.org. What's the deal behind that? I can actually log into my cPanel without any trouble, but none of my pages show up.
     
  2. WCrooks

    WCrooks Active Member

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Canada
    Both work fine for me.
     
  3. rattlerbrat

    rattlerbrat Registered

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
  5. ShannonS

    ShannonS Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    same here it works to
     
  6. lloyd_tennison

    lloyd_tennison Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    698
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Definitely check your cache (control F5 in most browsers forces a page refresh and ignores the cache - IE and Mozilla products I know - others???)
     
  7. mohit

    mohit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sticky On Internet
    hi,
    certain ISP's do take longer to update their cache, they would keep showing the cached output untill they are able to update the cache with your updated nameservers.

    These two sites work just smooth from my end (india).

    see ya,
    mohit
     
Loading...

Share This Page