Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

nobody's mail - cpanel's mail

Discussion in 'E-mail Discussion' started by adapter, Oct 2, 2005.

  1. adapter

    adapter Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello,

    on all my servers i can't save in whm Change System Mail Preferences the fields
    nobody's mail - cpanel's mail when i enter a valid email the system dont save it, why?
     
  2. stephem

    stephem Member

    Joined:
    Apr 25, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    It may well save it but doesn't show it properly. Have a look in /etc/localaliases and see if it is listed there. If so, there's a bug and you may wish to add a comment to similar reports at Bugzilla http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=3208
     
  3. gahelm

    gahelm Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Florida
    I'm running WHM 10.6.0 cPanle 10.8.0-S59

    This has to be a bug, I checked /etc/localaliases and the proper contacts are indeed being stored correctly, just not displayed. Thanks for your help stephem!
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    AFAIK, that bug has been fixed for some time in all but STABLE. You'll have to wait until there's a new STABLE release if you want to use that tree.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. harpon

    harpon Active Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    same

    I'm on WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-C3

    Got the same issue. Contact are listed under /etc/localaliases but just those two don't show up under WHM.

    :cool:
     
  6. PortugalNetwork

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have 10.8.1 r7 and it still send the "nobody" emails that where not delivered to me.

    This is a very anoing bug, i receive 3k emails a day arrrgggg

    Regards
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Nick A

    Nick A Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Canada
    I also ran into this bug and i am running 10.8.1-RELEASE_4 but i checked out /etc/localaliases
    and they are there.. just dont show in whm
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. PortugalNetwork

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    They are there, but the emails just keep comming, just updated to 10.8.1 r10 and it the same.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. forlinuxsupport

    forlinuxsupport Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    386
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi

    Same problem here.. Running latest CURRENT build.

    I can add and see ROOT and MAILMANS email address I have set.
    But NOBODY and and CPANEL says its not being forwarded.

    In the /etc/localaliases all 4 show up with my email address correctly.

    There is a bugzilla for it.
    http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=3208
    cheers
    andy
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. olliemaitland

    olliemaitland Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hello -

    Is there any news on this issue because I still can't get the addresses to save on one of the machines. The only thing I could do it put ".forward" files in the various user directories.

    I've tried both the latest RELEASE_30 and STABLE_31...

    The server came from a fresh OS reload so the STABLE_31 was the first version of cPanel installed...
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice