The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

noexec /tmp

Discussion in 'General Discussion' started by Sash, Jun 9, 2003.

  1. Sash

    Sash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does cpanel execute anything inside of /tmp?

    On the changelog it says "noexec tmp fixups" under build #65. Does that mean cpanel no longer executes files inside the /tmp directory?

    Nick....?

    Thanks
    Mike
     
  2. dthigpen

    dthigpen Active Member

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Apex, NC
    I hope not...

    I hope not, because mine's mounted noexec right now. I haven't experienced any problems yet.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Sash

    Sash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How long have you been running your setup that way?

    Mike

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. sexy_guy

    sexy_guy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Re: I hope not...

    How did you mount it noexec?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. dthigpen

    dthigpen Active Member

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Apex, NC
    Mounting noexec..

    Like you would mount anything noexec, I specified the noexec option in fstab. Here's the exact line for fstab...

    tmpfs /tmp tmpfs noexec 0 0

    Have fun,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page