The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

not receiving an return or bounce email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by craigvansant, Jul 19, 2009.

  1. craigvansant

    craigvansant Registered

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm struggling to find out why I am not receiving or seem to be receiving any bounced or return email on any of the domains from my cpanel / whm exim server. No bounced or returned email it seems. I'm not sure where to start. I was receiving in the past on the same server but not now. Any ideas where to start?

    This is the case through POP3 or SMTP and email headers show correct Return-Path. I can supply a copy of the headers if it will help anyone.

    thanks
     
    #1 craigvansant, Jul 19, 2009
    Last edited: Jul 19, 2009
  2. logicsupport

    logicsupport Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    Please provide the result of the following command

    telnet localhost 110

    If you are not getting a proper result, then please restart pop service , using
    /scripts/restartsrv_cppop

    Also provide the last 100 lines of your exim mail log using

    tail -100 /var/log/exim_mainlog

    Or Are you referring c-panel/whm alerts ? please confirm.

    Awaiting your reply.
     
  3. craigvansant

    craigvansant Registered

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I do get alerts from WHM at the email addresses I've designated. All the mail on the server seems to work fine with the exception of not getting an ...
    "RE: Mail delivery failed: returning message to sender" when I send to an invalid email address. I was getting the return message in January of this year. There were no changes to server that I know of since. I just sent this test message from server.

    I sent the same through another server I used and I get the expected "RE: Mail delivery failed: returning message to sender" If it helps I could forward screen shots of setup. Here are the last 100 lines you requested:

    Thanks

     
    #3 craigvansant, Jul 20, 2009
    Last edited by a moderator: Jul 20, 2009
  4. craigvansant

    craigvansant Registered

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    sorry forgot this - not receiving an return or bounce email

    root@host [/home/ayoung]# telnet localhost 110
    Trying 127.0.0.1...
    Connected to localhost.
    Escape character is '^]'.
    +OK POP3 host [cppop 20.0] at [127.0.0.1]
     
Loading...

Share This Page