The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not Receiving

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Laura Quevedo, Aug 1, 2015.

  1. Laura Quevedo

    Laura Quevedo Registered

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    santander
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Not receiving mails but I can send
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,476
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Have you asked your Hosting Provider for advice about this? As a Website Owner, if your email settings in your email client are correct as displayed in your cPanel for the server you're on, and mail isn't working for you as it should, your Hosting Provider is the one you need to speak with.

    You can check for proper email settings in your cPanel, here:

    cPanel > Email > Accounts > scroll down on that page to find email accounts listed, on far right side click the More menu > Configure Mail Client.

    HTH!
     
  3. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi :),

    Please check if the MX records pointing to the same server from which you are sending emails? You can confirm the same using http://intodns.com
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Please ensure you provide as many details as possible when opening a new thread. For instance, what method are you using to receive emails, and have you configured your email client per the instructions provided by Infopro in the earlier response?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page