The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

not recieving all emails

Discussion in 'E-mail Discussions' started by asmithjr, Jul 30, 2004.

  1. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I have a customer that did not revieve an email 10MB of PDF documents in his account yet the same email was send to his AOL account and he received it.

    He then forwarded the email to his account and the forwarded email came in just fine.

    I've searched but found nothing.

    Anyone have any thoughts?
     
  2. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    try check marking the box in outlook/express

    "My Server Requrires Authentication"
     
  3. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    they are using webmail and it is not getting to the mail account on the server
     
  4. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ya try all 3 webmail clients?
     
  5. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    open up ssh..and tail the log file and send him an email to his account..
    see what happens
     
  6. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    actually did a grep on the inbox account to see if it was in there also.

    that is what is strange, the forwarded email came in but the one from the origional customer did not.

    His customer sent to my customers account and also to my customers AOL account.
    My customer got the AOL email and nothing on the server here. Then when my customer did a forward from his AOL account the forwarded message arrived.

    Strange indeed.
     
  7. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what ver of cpanel?..os?
     
  8. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    yep that might help

    WHM 9.2.0 cPanel 9.3.0-C4
    RedHat 8.0 - WHM X v3.1.0
     
  9. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    might try upgrading cpanel..your a umm..little behind :)


    im currently using cpanel E135 with no issues..
    RHE
     
  10. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I did
    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-C135
    RedHat 8.0 i686 - WHM X v3.1.0

    still nothing, interesting I had them send to me and I got it. I am on the same server but now on same domain.

    Interesting his inbox is HUGH. could this be an issue?
     
  11. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yea..client might be out of mailbox space..lol
     
  12. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    had 100mb still avail.

    looks like real issue was,

    his customer was had typo in the domain name.

    lol and roll over
     
Loading...

Share This Page