The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

not showing accounts in Transfer Tool

Discussion in 'General Discussion' started by YasIT, Jul 27, 2014.

  1. YasIT

    YasIT Active Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,
    I've problem with Transfer Tool, I've directadmin and move accounts from directadmin to cpanel.
    I will go to Home »Transfers »Transfer Tool and connect to root's directadmin but list account's not showing and 0 items.
    i know the problem for directadmin contorl panel.

    Please Help to fix this problem.

    Thank
     
  2. pasargad

    pasargad Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello
    You can't transfer account from Direct Admin to cPanel.
    cPanel not have tools for transfer.
    You must transfer accounts by manually to cPanel.
    Thank you
     
  3. YasIT

    YasIT Active Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    No, you Wrong!
    i have other server directadmin connect and transfer success!
    Transfer Tool in advanced tools select directadmin and transfer but this server not showing list accounts!

    I did send ticket to cpanel and waiting for anwser.

    Thanks you.
    Regards.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,480
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  5. YasIT

    YasIT Active Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes , I select directadmin but list account not showing.
     
  6. pasargad

    pasargad Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm sorry, In the past there was no such possibility.
    Now, I see the Transfer tools and it have transfer directadmin panel to cPanel.
    Thank you
     
Loading...

Share This Page