The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not working properly, says no DNS

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by living4fire, Jul 12, 2004.

  1. living4fire

    living4fire Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey, i setup my domain and hosting a few days ago. Had changed the DNS info to this hosts server. It said it would take 24-48 hours. It has been at least 2 or 3 days since. I have been able to upload files ok. But when I go to make Databases, Emails, or anything of the sort. It says I dont have my DNS info or whatever. Im getting fed up with this and is really starting to irritate me. At the top it says http://mydomain.com it used to says http://firefightingworld.com (my site)...up until about a day ago or so it had changed back to http://mydomain.com :confused: what should I do, and can someone please fix this for me. It would be greatly appreciated.


    Thanks again

    -Cory
     
  2. sawbuck

    sawbuck Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Your site is up from here and your dns record looks perfectly okay. Perhaps you can be more specific about what isn't working?
     
  3. living4fire

    living4fire Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It wont let me make databases, emails, or anything like that. Says it doesnt have my DNS info, when I guess it really does. It lets me upload pages and files. I dont know... :cool:
     
Loading...

Share This Page