Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Notifiy Email Settings

Discussion in 'E-mail Discussion' started by horrighs, Apr 24, 2003.

  1. horrighs

    horrighs Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I know i saw it somewhere but i am now clueless where i saw it...

    someone there is a screen i can edit the "CONTACTAIM" "CONTACTEMAIL" settings so that i dont get an email for every new account, bandwidth, upgrade, etc etc...
     
  2. Robert_

    Robert_ Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Arizona
    Try looking under Edit Setup.


    Thats probably what you are looking for.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. horrighs

    horrighs Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    no i have seen that but what i am talking about is i saw somewere a table that let you set what "proiority" something was so it could send and email or AIM message.

    things like:

    Service restart:
    over bandwidth:
    upgrade/downgrade:
    newaccount
    delete account

    etc
     
  4. Robert_

    Robert_ Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Arizona
    I have never seen a place to set email priority.



    Change where system mail goes
    that just forwards system mail.

    I will keep an eye on this thread incase anyone actually knows of such a place to make the settings you are talking about.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. LS_Drew

    LS_Drew Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    It's the link called 'contact manager' in whm :)
     
  6. horrighs

    horrighs Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    i dont see a contact manager link. i know i saw this at one point, did they add it and then take it back out? :)

    Steve
     
  7. Robert_

    Robert_ Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Arizona
    LOL

    YAY a new feature. :cool:


    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Robert_

    Robert_ Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Arizona
    You need to change your whm skin to blue. I think thats the one they keep updated. I was using xskin so it didnt either exist in xskin or I missed it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. horrighs

    horrighs Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    YES YES YES!

    I thought i was going crazy i knew i saw it :)
     
  10. horrighs

    horrighs Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    hummm i think it is in XSkin, i switch the skin to blue and then back and now i see "contact manager" whoo! :)
     
  11. Robert_

    Robert_ Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Arizona
    I updated xskin and now I see it to. :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. codemonkey

    codemonkey Member

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    too bad it ignores the prioritys. At least it does on mine. Anyone know how to fix that?
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice