The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Now broken images, modprobe hogging, bogus load emails...

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Carrie, Feb 9, 2004.

  1. Carrie

    Carrie Member

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This has to be related to the other night's release screw-up, since it wasn't happening prior to that.
    I've got red X's everywhere on my Cpanel control panels. Talk about looking ugly and unprofessional.

    Modprobe is choking up all of the cpu, I'm getting slammed with emails that the server is running "dangerously high" loads while processing logs (evidently it thinks 1.0 equals dangerously high)...
    I try doing a reboot and get slammed with more emails that mysql failed, eximstats failed, cppop failed...

    Thank god at least apache is still running and serving up sites.

    I consider this whole situation still unresolved. Anyone else getting this crap since the "blunder"??
     
  2. beebware

    beebware Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    modprobe-rip_conntrack_ftp taking up anywhere between 40% and 90% of CPU?

    Same here and only had this problem recently...

    WHM 9.1.0 cPanel 9.1.0-S73 , RedHat 7.3 - WHM X v2.1.2 (2.4.20-28.7 i686)
     
Loading...

Share This Page