Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

One site loads slow yet other websites and whm/cpanel load fine

Discussion in 'Workarounds and Optimization' started by tylerbz, Mar 28, 2012.

  1. tylerbz

    tylerbz Registered

    Joined:
    Mar 28, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have WHM/Cpanel on my server.

    I run a few websites all on different accounts.

    I have one website that doesn't load well at all.. it is very very busy with hundreds of users. However on the other sites (which are on the same dedicated server/WHM) the pages load instantly with no lag or problems even with the same content as the site that doesn't work. As well the WHM/Cpanel loads instantly with no lag/slowness.

    I have an 8 core 8gb ram server with a 1gbps connection from softlayer.

    I assume there is some setting to not let websites eat all the server cpu/ram/network speed. I cannot find out what setting this is. This is not a problem where I need a stronger server, but instead one where I need to give a certain site unlimited resources. I intended for this dedicated server to give ALL the resources available to one site.

    I am running

    WHM 11.30.6 (build 6)
    CENTOS 6.2 x86_64 xenpv
     
    #1 tylerbz, Mar 28, 2012
    Last edited: Mar 28, 2012
  2. Eric

    Eric Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    751
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Howdy,

    This could be several things. Please open a ticket and we will be happy to take a look at it.

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. TraslochiVarese

    TraslochiVarese Registered

    Joined:
    May 1, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Me too in the past have this kind of problem. Some sites on the same server run very well, instead the site - link removed - loads very slow. Is it possible for the single domain configuration?
     
    #3 TraslochiVarese, May 1, 2013
    Last edited by a moderator: May 2, 2013
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice