Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Out of disk space

Discussion in 'General Discussion' started by Alvaromartinez, Aug 9, 2018.

  1. Alvaromartinez

    Alvaromartinez Registered

    Joined:
    Aug 9, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Barcelona
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Sorry for the inconvenience!
    The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.

    Hi, I have this error, I understand that it is due to lack of space but I can access cpanel files management to free up space, I'm doing a copy by filezilla (html_public) which is the only part I have access to, it is possible to release from WHM or another place . Thank you
     
    #1 Alvaromartinez, Aug 9, 2018
    Last edited by a moderator: Aug 9, 2018
  2. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,212
    Likes Received:
    159
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hello @Alvaromartinez

    The easiest way to resolve these issues is to do so through SSH. FTP will not allow you access to / in order to remove data. If you're unsure how to accomplish this you may want to contact your provider for further assistance.

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Alvaromartinez

    Alvaromartinez Registered

    Joined:
    Aug 9, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Barcelona
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    How can I connect by ssh from whm? I do not have access to cpanel. my provider does not support

    Thank
     
  4. Alvaromartinez

    Alvaromartinez Registered

    Joined:
    Aug 9, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Barcelona
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    It does not work either, the page is blank in> Open WHM in your Cloud and navigate to Account Features> Modify an account.

    Thank
     
  5. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,212
    Likes Received:
    159
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice