The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outlook AutoConfig broken after latest upgrade?

Discussion in 'General Discussion' started by casey, Apr 24, 2003.

  1. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Has anyone else noticed that the AutoConfig feature fails to add the password to the account it creates now? It worked for me with 6.4.0 Stable_3, but then I upgraded to 6.4.0 Edge_21 and now it doesn't.

    Did I do something bad?
     
  2. rvskin

    rvskin Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    400
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I am also, on 6.4.0-EDGE-25.

    It seems Cpanel intend to make it like this to increase security. No more email password hacking.
     
  3. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Oh. Then I guess I will need to add that to the instructions. Where does one find out about such updates? I had a customer ask today, or else I never would have noticed.
     
Loading...
Similar Threads - Outlook AutoConfig broken
  1. Muhammad Omer
    Replies:
    1
    Views:
    127

Share This Page