The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outlook autoconfig is dead

Discussion in 'General Discussion' started by Daniel, Sep 6, 2002.

  1. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When I get to where I should open from current location a blank white page opens?
     
  2. thomas

    thomas Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Same problem here.
     
  3. T3-Host Admin

    T3-Host Admin Registered

    Joined:
    Aug 6, 2002
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Me too..

    My users are having this problem also. It seemed to start when I upgraded the server to Cpanel5

    Any suggestions would be appreciated.
     
  4. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just put in a bug report.

    http://web.cpanel.net/bugzilla/show_bug.cgi?id=810
     
  5. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Im having the same problem as well, but its been happening since before cpanel 5.
     
  6. albertg

    albertg Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 4, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am having the same prob too.
    Happen only after upgrade to cpanel 5

    THANKS.
     
  7. Omar

    Omar Well-Known Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am also having the same problem, I am on build 12.

    I'm not sure when it stopped working because it's been a week or two since I setup my own e-mail accounts using it, but customers have started asking about it the past few days.

    I hope this gets fixed soon, it's a relatively small feature, but it makes life a little easier for both customers, and myself :)
     
  8. MikeMc

    MikeMc Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2002
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    build 5_12, same problem here. Not critical...but starting to break my nerves answering emails about this. People (customers) seem that can't live without the easy solution these days (auto config is the easy solution in this case).
     
Loading...
Similar Threads - Outlook autoconfig dead
  1. Muhammad Omer
    Replies:
    1
    Views:
    113

Share This Page