The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

outlook config error! help :(

Discussion in 'General Discussion' started by sh4ka, Aug 24, 2005.

  1. sh4ka

    sh4ka Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    When i get into the mail config and i click in the outlook auto config button it shows me a 404 error, anybody knows about this ?

    thkz!
     
  2. knightsfield1

    knightsfield1 Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I get this if I use any theme apart from bluelagoon (i.e xmail)
     
  3. z3usy

    z3usy Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm getting the same thing... CPanel 10.8.0

    The icon for the autoconfig in my users cpanel's is there, but the icon itself is not (ie. its pointing to an image that doesn't exist)

    When you click it you get a page not found error.
     
  4. z3usy

    z3usy Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Someone want to comment or help out with this or something?
     
Loading...

Share This Page