Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Outlook sending issue

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Karim Boroumand, Feb 12, 2018.

  1. Karim Boroumand

    Karim Boroumand Registered

    Joined:
    Feb 9, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi My name is Karim.
    I am having an issue on outlook email with all of my windows 7 users. My IMAP settings are mail.hostname.com
    incoming port 993 outgoing port 465
    This seems to be working perfectly on Windows 10 but doesn't work on Windows 7.
    On Windows 7 I can only use none SSL ports incoming 143 outgoing 587
    Has anyone else experienced this issue before?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,803
    Likes Received:
    1,898
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice