The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Oxwall on cPanel issue (SyntaxError)

Discussion in 'General Discussion' started by Zadakine, Mar 16, 2017.

  1. Zadakine

    Zadakine Registered

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    The Netherlands
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hi there, I'm new to this forum.

    I'm using Oxwall (social network software) on cPanel for a few days now and yesterday some functions stopped working. People can't change their avatar, drop down menu is not popping up if the cursor is over the user icon. I can't select/activate a new theme or save custom CSS in the Admin Panel of Oxwall (nothing happens when I click on the buttons). Also tabs on profile pages and some buttons are not working (simply nothing happens).

    Since I'm new to coding I don't know what to do. If I inspect my site with Google Chrome it gives me errors like:

    On my profile: SyntaxError: Invalid or unexpected token /user/Zadakine:2269
    On my Admin Panel (Oxwall): SyntaxError: Invalid or unexpected token /admin:1780

    How do I get rid of this error? Where do I have to look in cPanel to solve this?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,163
    Likes Received:
    1,294
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    That looks like an issue with the script itself. You may want to reach out to the support team for the software you are using, or contact your web hosting provider to see if they can review logs on the server for anything that might be causing the error messages.

    Thank you.
     
  3. Zadakine

    Zadakine Registered

    Joined:
    Mar 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    The Netherlands
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Thanks for the fast answer. I already contacted my hosting provider. They couldn't do anything. Oxwall not responding thus far. But I found an error.log file. Could that be it?

    This is the error:
    Code:
    [Sat Mar 11 10:16:00 2017] [ow_core_log] [Notice] Message: Undefined index: HTTP_USER_AGENT File: /home/animalcr/public_html/ow_core/request.php Line:137
    This is at the line 137:
    PHP:
            return UTIL_Browser::getBrowser($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
    So what's wrong in the code?
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,163
    Likes Received:
    1,294
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page