Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

package error - cpanel 11

Discussion in 'General Discussion' started by globus, Jul 7, 2007.

  1. globus

    globus Registered

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    While moving resellers from 1 server to another,

    all works fine expect for the packages don;t get moved.
    below is the log file error,

    Attempting to copy Packages & Feature Lists from xx.xx.xx.xx
    Copying Package myhost_1000MB ... Done
    Unable to download Package myhost_1000MB
    Copying Package myhost_100MB_Gold ... Done
    Unable to download Package myhost_100MB_Gold
    Copying Package myhost_150K ... Done
    Unable to download Package myhost_150K

    is this normal ? or am i missing out something during the tranfer,
    plz advise,

    thanks
     
  2. markhard

    markhard Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    i'm experiencing the same problem using WHM "Copy multiple accounts/packages from another server"

    end up doing it manually via SSH.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. LuckDragon

    LuckDragon Member

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    guess that makes 3 of us.. so, how do I go about copying them via ssh?
     
  4. markhard

    markhard Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    copy the content of /var/cpanel/packages from the old server to the new server. that's all
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. pcsousa

    pcsousa Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    And features packs too (/var/cpanel/features). It seems a long time bug without solution from cPanel :mad:
     
  6. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This is an old thread. If you are still experiencing this issue, you may want to have our technical analysts take a look at it: http://tickets.cpanel.net/submit
     
  7. Brandonm

    Brandonm Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    May be an old thread but the problem still exists.
     
  8. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What is your ticket ID number so I can verify our technical analysts are working on this for you?
     
  9. Brandonm

    Brandonm Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Yep it's being worked on. Really I don't have a problem transferring them manually - the accounts transfer works fine and thats all that I really care about. :)

    ID# 267978
     
  10. pcsousa

    pcsousa Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Second server moved.
    Packages well transferred this time, but not /var/cpanel/features (manually transferred).

    2 other details cPanel must check:
    1. domains hosted by another server (cPanel server only serves DNS) are not moved.
    2. when you add a DNS domain/IP manually, if IP is outside [edited] server, everything is well configured based on given IP (including MXs), but domain is not added to /etc/remotedomains. This cause emails to fail.

    I do not need support ticket this time, thank you. I solve the problem by my own. I'm just remembering some details to make cPanel based server transfer easier.
     
  11. pcsousa

    pcsousa Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Another detail:
    ACL lists are not moved too (reseller detail lists);

    Manually moved to /var/cpanel/acllists (directory must be created)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice