The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Packages are gone!

Discussion in 'General Discussion' started by pfmartin, Jan 7, 2002.

  1. pfmartin

    pfmartin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    In the WHM I suddenly have no packages showing. I cannot create a new account since there are no packages listed.

    Anyone else have this problem???
     
  2. pfmartin

    pfmartin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    Just double checked. It only happens with reseller accounts. If I log in as root everything is fine.
     
  3. Annette

    Annette Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    445
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    We had the same issue when we had set the number of packages of each type for resellers to unlimited. When we changed it to a number (999), they all came back.
     
  4. tabernack

    tabernack Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yep same problem. Looks like another cpanel update making changes under our noses :)
     
  5. pfmartin

    pfmartin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    Changing to 999 fixed it. Thanks Annette!
     
Loading...

Share This Page