The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Packages not getting added

Discussion in 'General Discussion' started by rahul_linux, Aug 21, 2009.

  1. rahul_linux

    rahul_linux Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    We are not able to add new packages through WHM(user) > Add package option. It shows blank page.

    Packages are getting added through root user.

    I have run /scripts/fixcommanproblems and /scripts/fixeverything but this issue not getting fixed.

    Do some one know how to fix it.

    Thanks in advance.
     
  2. logicsupport

    logicsupport Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Login to WHM as root and under Main >> Resellers >> Reseller Center >> Reseller Modifications >> Select a Reseller >> Edit Privileges/Nameservers

    Make sure that under

    Standard Privs >> Packages , you have checked Add/Remove option .

    There are many other options for assigning packages .
     
  3. rahul_linux

    rahul_linux Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    That option is already enabled on the user that's why he is able to see ADD packages option in panel and able to add it. But after adding the package there is blank page and package dose not get added.

    Do some one know where are the logs of such errors get updated in CPanel.:confused:
     
  4. logicsupport

    logicsupport Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Did you try ,

    /scripts/upcp --force (with stable version)
     
  5. rahul_linux

    rahul_linux Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes already try it but no success.
     
  6. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    try this:

    Code:
    # /scripts/autorepair cleanup_dead_package_limits
    
     
  7. rahul_linux

    rahul_linux Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi Kenneth,

    Thanks it had fix the issue.

    Can you please update any link from where this kind of details we can find directly on Cpanel website. As the information on the scripts are not clearly listed on net. This will be helpful for all of Cpanel administrators.

    Thanks again.:)
     
Loading...

Share This Page