The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pages broken in Netscape

Discussion in 'General Discussion' started by skeath, Jul 21, 2006.

  1. skeath

    skeath Registered

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Using

    WHM 10.8.0
    cPanel 10.8.2
    phpMyAdmin 2.8.0.2
    MySQL 5.0.21

    This is an out-of-the-box install on RHEL4, except that I upgraded to MySQL 5. Most pages that use a submit button (create table, export, import, operations) do not have a submit button in Netscape, although it appears to work fine in <gag>IE</gag> and in Firefox.
    The style is also odd (all browsers), with large letters, instead of the cpanel I'm used to.

    Is something broken, or do I just have to give up Netscape?

    Thanks.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    What version of Netscape?
     
  3. skeath

    skeath Registered

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    7.01

    I know there are newer ones, but I don't like them. There are a few sites where I have to use a different browser, but usually for encryption reasons.

    PHPMyAdmin 2.6 running on cPanel 9.9.9 works fine in Netscape 7.01, so I was surprised to find this problem. I don't know if it is cPanel, PHPMyAdmin, or the upgrade to MySQL 5
     
Loading...

Share This Page