Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Park domain issue - auto redirect ??

Discussion in 'General Discussion' started by webstyler, Jun 9, 2009.

  1. webstyler

    webstyler Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello

    I have account underconstruction.com

    As more and more and more other times I have set a parked domain on this account testdomain.com

    Now, underconstruction.com don't resolve .. and this is ok

    testdomain.com resolve and I can see the site, ok

    BUT

    if try to open a dir ( as www.testdomain.com/admin) domaind on url change to underconstruction/admin.. so give error page not found

    ????

    any idea of this mystic error ?

    thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If underconstruction.com does not resolve and you're trying to access underconstruction.com/admin, you will encounter an error. I recommend ensuring underconstruction.com resolves and works before using content on that domain.

    If you do not own underconstruction.com anymore, I recommend removing that domain from your server.
     
  3. webstyler

    webstyler Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I own underconstruction.com (not really this domain :)

    I work on this account by testdomain.com so this must work.. and work but not if I call directory ..

    :/
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Is there some sort of web-based app running on testdomain.com? I know many web apps will automatically redirect you to what it thinks the domain should be rather than what you want.
     
  5. webstyler

    webstyler Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    uhm..

    I have restart Apache and DNS ... now works

    :/
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice