The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Park onto reseller domain

Discussion in 'General Discussion' started by wdglide, Aug 15, 2003.

  1. wdglide

    wdglide Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am attempting to park/point a domain to my main reseller account/domain.

    When trying to add a parked domain, WHM only lists my clients domain names. How do I park/point to my domain name?

    Tips or pointers appreciated!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    uummm just log into cpanel and use the pointer utility.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. wdglide

    wdglide Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My host just replied:

    Any suggestions (besides changing hosts:).

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do you see your reseller account domain in the DNS list when you click on "Edit a DNS Zone"? If you don't see it in the list, you will need to ask your host to assign the domain to your reseller account first. Then you will be able to park/point on that domain.

    > We're unable to park domains for any of the domains on this server.

    You can test your host's claim simply by trying to set up a parked domain (you can delete it later) on top of one of the existing domains.
     
    #4 goodmove, Aug 16, 2003
    Last edited: Aug 16, 2003
  5. wdglide

    wdglide Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It is NOT listed under "Edit a DNS Zone". I cannot test because it is also not listed under "Domain to park on top of"

    Only my client accounts are listed in these select lists. I'm new to this (from IIS world) - I'm at a loss.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Quoting from my previous post:

    > If you don't see it in the list, you will need to ask your host to assign the domain to your reseller account first. Then you will be able to park/point on that domain.

    Once the domain is assigned to your reseller account you will see it in the DNS list as well as in the "Park/Point a Domain" list.
     
    #6 goodmove, Aug 16, 2003
    Last edited: Aug 16, 2003
  7. wdglide

    wdglide Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry. Missed that.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It's alright. :)
     
Loading...

Share This Page