The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Parked Domain Error

Discussion in 'General Discussion' started by ayalsule, May 14, 2010.

  1. ayalsule

    ayalsule Registered

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello I`m trying to add parked domain to my cpanel but give me that there is error in domain
    That is not a valid domain.

    Actually the domain is Arabic like this
    /http://www.النتائج-الامتحانية.com/
    OR
    /http://www.xn----wmccacaaqcfsq40agqhm6e.com/
    Both Give me the same error
    what is the solution?
    Thanks;)
     
    #1 ayalsule, May 14, 2010
    Last edited by a moderator: May 14, 2010
  2. kuldeep_

    kuldeep_ Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Can you provide with the full error message you get while adding domain as parked domain. So people on forum can help you with the issue.
     
  3. ayalsule

    ayalsule Registered

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    That is not a valid domain.


    this is full message
    it comes from Ajax domain checker
    example
     
  4. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,842
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are you entering "/http://www.xn----wmccacaaqcfsq40agqhm6e.com/" as the domain name in cPanel, or only "xn----wmccacaaqcfsq40agqhm6e.com?" The reason that I ask is that "http" and "www" are not part of the domain name, and entering them will cause the error you are seeing.

    Does the error still happen when you enter only "xn----wmccacaaqcfsq40agqhm6e.com" (without the double quotation marks)?

    International domain names (IDN) must be entered in cPanel using punycode, so xn----wmccacaaqcfsq40agqhm6e.com should be entered as the domain name when you try to park it.
     
Loading...

Share This Page