Parked domain subdomain not working when added

littleblue50

Member
Oct 24, 2013
5
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
I have a main url abc.org and a parked url pointing to it, xyz.org. These both work fine.

I also have blog.abc.org, again working fine but when i add the blog.xyz.org subdomain pointing at the same document root as blog.abc.org, it's inaccessible from blog.xyz.org. I just get a "cannot connect to the server" error in the browser.

Any advice would be appreciated.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,913
2,202
363
Hello :)

Have you checked to make sure the subdomain resolves to the account's IP address? Do you notice any errors in the Apache error log when browsing to it?

Thank you.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,913
2,202
363
It doesn't seem to resolve, though the A record is there and httpd.conf looks normal unless I missed something
Check to make sure the primary domain name associated with the subdomain uses the name servers for the cPanel server. Otherwise, you will have to manually add the "A" record at it's DNS hosting provider.

Thank you.
 

littleblue50

Member
Oct 24, 2013
5
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
Yep, nameservers are fine.

If it helps, the main domain is insightforcarers.org and the parked domain is insightgroup.org.uk.

The sub domain is blog.insightforcarers.org and this is fine but blog.insightgroup.org.uk doesn't work.
 

simonas

Well-Known Member
Apr 21, 2013
141
0
16
Lithuania
cPanel Access Level
Root Administrator
C:\Users\Sim>nslookup blog.insightgroup.org.uk 213.171.206.83
Server: UnKnown
Address: 213.171.206.83

*** UnKnown can't find blog.insightgroup.org.uk: Non-existent domain
Your nameserver does not have record for it.

Try opening insightgroup.org.uk DNS zone
and add new line:

blog IN A 213.171.206.83