The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Parked Domains Big problem!

Discussion in 'General Discussion' started by thewishbone, Nov 5, 2005.

  1. thewishbone

    thewishbone Active Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I recent change from server, and i have problems with parked domains ( and add on domains).
    I have to change when i add a domains in a account all the settings (on Edit DNS Zone).

    Everytime when a costumer add a domains in parked or addon, i have to change all the settings.

    How i can fix this? I upload a file where you can see how whm setup a domain.

    Thanks
     

    Attached Files:

  2. Gareth

    Gareth Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Isle of Anglesey, UK
    Yep I'm having the same problem with

    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-R21
    CentOS 3.5 x86_64

    Have not found a solution yet
     
  3. thewishbone

    thewishbone Active Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    But anybody knows about it?
    my configuration is:
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-S23
    CentOS 4.2 i686 - WHM X v3.1.0
     
  4. thewishbone

    thewishbone Active Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gareth....


    And nobody help you?
     
  5. Gareth

    Gareth Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Isle of Anglesey, UK
Loading...

Share This Page