The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Parked domains had subdomains, but no more.

Discussion in 'General Discussion' started by Immortal, Jun 21, 2005.

  1. Immortal

    Immortal Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello everybody.

    A customer of us complained a few days ago that his subdomains are not working as they did. Shortly, he had a parked domain and some subdomains enabled for the parked domain (!).

    I.e: domain.com is his regular account. He got one parked domain, parked.com, and a few subdomains such as sub.parked.com

    The parked domain did not work after someone disabled his "parked" capabilities, giving him 1 parked from 0 allowed. Having that changed back, now parked.com is loading fine but his subdomains (sub.parked.com, sub1.parked.com) are not working anymore.

    When trying to add newsub.parked.com from domain.com CPanel's account, an error is appearing, although domain exist in /etc/userdomains and httpd.conf :

    So, basically, can a parked domain have subdomains? If not, why did sub.parked.com worked before? If yes, why are they NOT working now?

    TIA.
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Hello,

    Did u check the /var/cpanel/users/<user specific file>?. It seems that the park domain entry is missing there. Please have a look at that file and let me know the status
     
  3. advanta

    advanta Registered

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Today my customers had this problem.
    It was solved by upgrading cpanel to the stable version.
     
  4. richy

    richy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    We've had a customer get an error message:

    SubDomain Creation
    We were unable to locate your current domain name, xxxxxxxx in the webserver configuration! The subdomain cannot be added because information about your domain could not be obtained from the webserver configuration file.

    when trying to create a subdomain on a Parked domain. The domain name (xxxxx) is listed in /var/cpanel/users/username and in /etc/httpd/conf/httpd.conf

    WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-E192
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    I'm just seeing if "upgrading" will fix this.
     
  5. richy

    richy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    #5 richy, Jul 6, 2005
    Last edited: Jul 6, 2005
Loading...

Share This Page