The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Parked Domains IMAP issue

Discussion in 'General Discussion' started by dkuntz, Jan 2, 2006.

  1. dkuntz

    dkuntz Member

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I searched for this but couldnt find anything.

    I'm setting up a webmail service out of boredom. I want all the webpages to load the same one, using the Park Domain option. I added a test email account, however, I can not log in via squirrelmail, horde, etc, using username@parkeddomain.name. Is there any way to get this to work? I really want it so each domain has their own user@domain.com, so that the enduser doesnt get basicly 6 domain names for their email.

    I'd prefer to not have to add 6 accounts through WHM, and have to log into each different cPanel to add mail accounts, as that will become a tad bit annoying.

    Thanks
     
  2. SonServers

    SonServers Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2001
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm having the same/similar issue here.

    I parked a domain for a customer through WHM.

    He created an email account on the parked domain.

    He is getting a user/password error in Squirrel and Horde (IMAP) but Neomail works (haven't converted yet).

    When trying to log in, the maillog only says:
    imapd[1615]: Logout user=user@parkeddomain.com domain=parkeddomain.com host=localhost [127.0.0.1]

    Ideas for things to look at or try?
    Thanks.
     
Loading...

Share This Page