The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Parking Domain Error

Discussion in 'General Discussion' started by swampy, Nov 5, 2005.

  1. swampy

    swampy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi I am having a problem I am unable to park any domains and restored accounts with parked domains also do not work whm goes through the motions and says that it has added ok but dns is all screwed up this is happening on 2 servers both fresh installs

    I have done a upcp --force but no different

    any help please

    Thanks
    Mark

    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-R21
    CentOS 4.2 i686 - WHM X v3.1.0
     
  2. DigitalSurgeon

    DigitalSurgeon Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    In WHM >> Server Configuration >> Update Config , select Manual Updates Only (STABLE tree) undercPanel/WHM Updates and Manual Updates Only under cPanel Package Updates and Security Package Updates then save it.Then from the shell run /scripts/upcp --force this will upgrade WHM/CPanel to a stable release.
     
  3. swampy

    swampy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi thanks for your reply i have tried what you said but i am sorry it still does not work dns is still screwed up

    Thanks
     
Loading...

Share This Page