The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Parts of Account blocked "sometimes" (IP or DNS issue?)

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by harionito, Feb 24, 2009.

  1. harionito

    harionito Registered

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Alright I got this weird issue with one of my dedicated servers.

    I got a nameserver setup (always accessable), I also got 5 domains on that server.
    But "sometimes" (3/4ths of the times I visit) the domain, I can only access the "postinfo.html" file, but none other (esp not the index.php), there isn't even a header sent back from these sites.

    Whenever this happens, I restart the server, but it still doesn't make a difference.
    but then again the next day I am somehow able to visit the page. (without changing anything).

    My biggest problem is, I can't point down the problem ( I thought about perma IP bans ? btu only for single files?? ).

    Anyways, appreciate any help, ask any questions if you need more information (I'm sure you do).
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,474
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    If you're sure the domain name and nameservers are working correctly (you can check here http://www.intodns.com/ ) have you checked your server logs to see if you get any clues from them?
     
  3. harionito

    harionito Registered

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    forgot to mention: whenever I check the site(s) with checkdns.net or intodns, everythings working just fine (esp the response headers etc. which I don't get from my IP :-? ).
    and no clues in the server logs.
     
  4. JPC-Stefan

    JPC-Stefan Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Have you checked from any proxy server like atunnel.com when a page is unaccessible.
     
  5. harionito

    harionito Registered

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes i did, same there, no header gets sent.
    uh wait, right now i cant access the page again so i decided to check with intodns this time (only checked with checkdns before which gives me 100% positive results).
    so it pretty much tells me:
    ERROR: Some of your DNS servers do not have A records at all. I could not find any A records for the following DNS servers:
    ERROR: One or more of your nameservers did not respond:
    (and some other stuff).
    weird.

    SOOOO I went in and added A records (which weren't there for some reason? must have deleted them while experimenting wiht vhost.).

    Anyways, now I get different errors from intodns.com:
    WARNING: Not all of your nameservers are in different subnets
    WARNING: Single point of failure
    Your SOA EXPIRE number is NOT OK
     
    #5 harionito, Feb 25, 2009
    Last edited: Feb 25, 2009
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,474
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    The first error would stop your site from working, the rest, probably not.
     
Loading...

Share This Page