Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Patchman icon in cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by davorg, Apr 16, 2017.

  1. davorg

    davorg Active Member

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello

    On one of my servers, I have used Patchman. Now I have uninstalled Patchman Agent but when user Login to cPanel Account, there is still visible Patchman Icon.How can I get rid of this icon?

    Regards,

    -- Davor
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,352
    Likes Received:
    404
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Might it be cached? Try another browser.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. davorg

    davorg Active Member

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    No, it is not cached. I have tried 3 browsers on 3 different computers.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,352
    Likes Received:
    404
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Not sure if this is helpful or not:
    patchman.zendesk.com/hc/en-us/articles/206434564-Uninstalling-the-Patchman-agent
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. davorg

    davorg Active Member

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have uninstalled agent. This was my first step.
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,352
    Likes Received:
    404
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    What was your second step, did you cancel the license as instructed?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. davorg

    davorg Active Member

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    My first step has been - uninstallig agent, then deactivating licence and then rebooting server.
     
  8. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,352
    Likes Received:
    404
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. davorg

    davorg Active Member

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It still the same. No problem, I will wait till next cPanel upgrade.
     
  10. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,757
    Likes Received:
    1,886
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    You may also want to reach out to the support team for this third-party plugin to request additional information about how to complete the uninstall process.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. Fernis

    Fernis Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Go to /usr/local/cpanel/base/frontend/paper_lantern/dynamicui

    Then delete or move the dynamicui_patchman.conf


    This will remove the icon.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. davorg

    davorg Active Member

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Great, tnx. It worked.

    Davor
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice