The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

path messed up

Discussion in 'General Discussion' started by tkporce;, Nov 28, 2003.

  1. tkporce;

    tkporce; Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello,

    I am having a problem accesing cpanel for individual sites ever since I upgraded. In the past I went to http://www.somesite.com/cpanel but now when I do that it gives me a "The page cannot be displayed" Is anyone else expiercing these problems?
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Does it work if you add a / to the end of it?
     
  3. tkporce;

    tkporce; Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Sounds like your httpd.conf file is missing the line that says:
    ScriptAlias /cpanel /usr/local/cpanel/base/redirect.cgi

    Should have that as well as several other similar lines.
     
  5. tkporce;

    tkporce; Member

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have no idea how to fix that, do you think my hosting company would help me out?
     
Loading...

Share This Page