Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Perl/Exim Messed Up

Discussion in 'General Discussion' started by PeteC, Oct 21, 2003.

  1. PeteC

    PeteC Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2003
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Texas
    I installed Perl via Layer1 because my server has RedHat 9 whose default Perl distribution is multi-threaded and doesn't work with Interchange. Now Interchange runs, but Exim won't start. It gives the messages below.

    Anybody have any ideas? I have searched but can't find anything useful on this at exim.org, perl.org, Google, this forum, etc.

    Oct 21 12:08:46 backup1 exim: /usr/sbin/exim: relocation error: /usr/sbin/exim: undefined symbol: PL_markstack_ptr

    Oct 21 12:08:46 backup1 exim: exim startup failed

    Oct 21 12:08:47 backup1 exim: antirelayd startup succeeded

    Oct 21 12:08:48 backup1 exim: spamd startup failed exim has failed, please contact the sysadmin.
     
  2. PeteC

    PeteC Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2003
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Texas
    Reinstalling exim fixed the problem.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice