Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

PHP 4.3.2 & fopen()

Discussion in 'General Discussion' started by ukhost, Jun 9, 2003.

  1. ukhost

    ukhost Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Hi,

    Anyone else using php 4.3.2 and seeing odd fopen() problems?

    Some times it works some times it doens't!

    Kind Regards,

    Neil

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. carlgm

    carlgm Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    England, UK
    You will see issues with anything that uses the URL, is this the case?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. ukhost

    ukhost Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    PHP:
    $bbcxmlfilename "http://www.bbc.co.uk/syndication/feeds/news/ukfs_news/uk/rss091.xml";
    $bbc_handle fopen ($bbcxmlfilename"r");
    $bbc_news fread ($bbc_handle1000000);
    fclose ($bbc_handle);
    $tutvxmlfilename "/home/********/public_html/maintenance/bbcnews.xml";
    $tutv_handle fopen($tutvxmlfilename"w+"); 
    fwrite($tutv_handle$bbc_news);
    fclose($tutv_handle);
    Do you mean if I'm doing something like above?

    If so why is this and is there a way round it?

    Kind Regards,

    Neil

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. carlgm

    carlgm Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    England, UK
    You will need to modify php to allow URL wrapping.
    For some reason it's disabled.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. tsook

    tsook Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2003
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I have exactly same problem!!!!

    How exactly i modify php to allow URL wrapping???

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. Jump

    Jump Active Member

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    It's not fopen it's fread.

    http://bugs.php.net/bug.php?id=24033

    Even though they say it was a bug in 4.3 up, I have been doing it that way since before 4.23. Whatever, if they want it to be a recent bug fix then that's the way it is. You'll have to relearn the fread function.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. Jemshi

    Jemshi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Thanks bud !!!!!!!

    I have been wandering in search of a solution for my problem and that link had the exact problem described !.

    Thanks again :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice