Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

PHP Accounting Function

Discussion in 'General Discussion' started by Setheronie12, Mar 18, 2004.

  1. Setheronie12

    Setheronie12 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    OK I need to know how o add the functions to acounting.inc.php so that i can add and edit and del packages. Thank you for the Help


    Seth Whitworth
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Setheronie12

    Setheronie12 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Helllo


    ANY ONE
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. nybble

    nybble Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Well that was rude, `WASN'T IT?!?!`

    Read how it works. Read the html inside cpanel. Copy--->Paste--->Done

    If you can't understand the HTML & PHP then you shouldn't be making a html/php script.
     
  4. h2oski

    h2oski Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2001
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
  5. Setheronie12

    Setheronie12 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Thanks you,


    Sorry to be so snippy
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice