The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PHP GD using Apache update to roll it in.

Discussion in 'EasyApache' started by rdcssus, Aug 2, 2007.

  1. rdcssus

    rdcssus Registered

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    please Help cant get GD in to php using Apache update to roll it in.

    I need GD installed so I go to the Apache update select the button to get the previous settings then I check the GD box.
    when It finally gets done.
    all kinds of stuff will not work.
    but the GD programs will work ok.
    So we remove the GD and the other stuff works but not the GD stuff.
    I need every thing to work.
    Any ideas?

    thanks
    RObert
     
    #1 rdcssus, Aug 2, 2007
    Last edited: Aug 2, 2007
  2. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    i have the exact same issue with a server that refuses to compile any of the php options in easyapache

    ive even tried to compile php 5.2.2 anmd 5.2.3 manually and it still refuses to work

    Im at my wits end because the log shows no specific errors in the apache compile
     
  3. cooldude7273

    cooldude7273 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Roswell, GA
    Contact cPanel support? :)
     
Loading...

Share This Page