The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PHP installed but not working

Discussion in 'General Discussion' started by oscar_lkpg, Mar 30, 2005.

  1. oscar_lkpg

    oscar_lkpg Registered

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,
    I have problem with PHP on my Apache Server. Its not working on my websites at all. I only get up the download file option when i try a PHP file.. But I think it is installed on the server, PHP MyAdmin works fine and I have tried to Upgrade Apache from WHM and it seems like php is installed on the server. When I access a site with cPanel it is blank at "Php Version". Do I have to activate PHP on each website or??
    Please help. Step by step would be nice. :confused:
     
  2. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    check if the apache has the LoadModule line written inside as below:

    LoadModule php4_module libexec/libphp4.so

    else this is the reason for the error. Sometimes it might be commented as well with a "#" symbol in front. You just need to remove the "#" and restart apache.
     
    gorilla likes this.
  3. oscar_lkpg

    oscar_lkpg Registered

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Where and how do i check this??
     
  4. gorilla

    gorilla Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    699
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney / Australia
    its here
    pico /etc/httpd/conf/httpd.conf
    ;)
     
Loading...

Share This Page