The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

php-Mhash

Discussion in 'General Discussion' started by n_kruse, May 23, 2003.

  1. n_kruse

    n_kruse Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE US
    Does anyone know of an easy way to install php-Mhash through the WHM. I am a former Plesk user; having just made the switch to CP. So I am trying to learn a completely new system.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    1. Login as 'root' into server.
    2. run script /scripts/easyapache
    3. Select -> Advanced option (6)

    [ ] ~user bandwidth leech protection „_ „_
    [ ] Dav Module „_ „_
    [ ] Expires Module „_ „_
    [ ] Raise FD_SETSIZE to 16384 (System Wide) „_ „_
    [*] Frontpage Module „_ „_
    [*] Raise HARD_SERVER_LIMIT „_ „_
    [ ] Perl Module (not required to run .cgi scripts/not „_ „_
    Php Module ---> „_ „_
    [ ] PHP suEXEC Support (EXPERIMENTAL) „_ „_
    [*] Rewrite Module „_ „_
    [ ] Roaming Module (for netscape 4.5+) „_ „_
    [*] SSL Module „_ „_
    [*] suEXEC Module „_ „_
    [ ] Throttle Module


    4. Select 'PHP Module --->'
    5. Select required php modules.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. n_kruse

    n_kruse Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE US
    Mital,

    Thanks for the response. When you stated log in as 'Root' is the same as 'su' login. If so I attempted this and the directory specified is not found.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. vishal

    vishal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    If you are using cpanel on your server /scripts drirectory has to be there.

    :D

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. n_kruse

    n_kruse Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE US
    Okay I waited for the delay and this finally ran okay, however, I did get the gd_lib installed, however, I did not see a option to install the mhash php module. Is it called something different in easyapache and I am just missing it?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. Godcore

    Godcore Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Did you ever get a response? We're having the same trouble.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. n_kruse

    n_kruse Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE US
    We actually had manually install the mhash module, recompile everything.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. mmkassem

    mmkassem Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Egypt
    The new easyapache has mhash.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page